27 ГОДИНИ НА ПАЗАРА
Фирмата е създадена през месец юни 1992г. и е една от водещите фирми в своя бранш. Специализирана е в производство на барово и ресторантско оборудване, включващо бар-плотове, хладилни витрини, хладилни шкафове,  рукванти, както и оборудване за различни видове търговски обекти- магазини , кафетерии, сладкарници, бензиностанции, търговски офиси и др. Дизайнерските решения на изделията са съобразени с изискванията на клиентите, като фирмата предлага перфектни комбинации от неръждаема стомана, дърво и стъкло.

Фирмата непрекъснато разширява дейността си и се усъвършенства в производството на бар-плотове, рукванти, сладкарски хладилни витрини, охладители, специфично кухненско оборудване от неръждаема стомана. В стремежа си да задоволи потребностите на клиентите си, фирмата вече извършва цялостно оборудване – обзавеждане на обекти, от необходимата техника и съоръжения до мебелите и дизайнерските решения за интериора. Успоредно с производството на изделията, фирмата консултира и подпомага клиентите си в проектирането при цялостното изграждане на обектите.
Фирма „Стефан Щерев“ЕООД разполага с работна база от около 1000кв.м. с три производствени халета. Работещият екип е сформиран от висококвалифицирани специалисти, притежаващи богат практически опит. Изделията, които се изработват, са от висококачествени материали от доказани доставчици с необходимите сертификати. Производството се извършва с пневматични, автоматизирани, програмируеми машини с висока производителност, както и с набор от преси ,щанци кантираща машина.